Panikangst

P

Oplever du pludselige anfald af panik, der kommer som lyn fra en klar himmel?

Panikangst optræder ofte som anfald af pludselig, klaustrofobisk panik. Det føles som om, angsten overtager kroppen, og du mister kontrollen over situationen. Panikangst er ikke nødvendigvis knyttet til bestemte situationer. Den er ofte helt uforudsigelig. Og netop uforudsigeligheden kan medføre, at du udvikler det, der kaldes ’forventningsangst’ – eller ’angst for angsten’. Sagt på en anden måde kan et anfald af panikangst sætte gang i en proces, hvor det, du frygter, er et nyt anfald. Ofte vil det medføre, at du undgår steder og situationer, som tidligere har været forbundet med angstanfald. Og resultatet er, at du bliver fanget i en negativ spiral, der vedligeholder din angst.

I et metakognitivt forløb hos mig lærer du at arbejde med de ’triggers’, der udløser dine panikanfald, og med de fejlslagne strategier, der vedligeholder din angst.

Læs om andre former for angst her

Kontakt mig

Ring til mig på 4094 0587 – eller brug kontaktformularen herunder – hvis du vil lave en aftale om en indledende samtale. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Du er også meget velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

 

Det er muligt at få sessioner både i København og Roskilde.

/* ]]> */